Convocatòria Oberta festes de la Merçè  2023

Des del 13 de març i fins al 28 de març a les 14 h 

Està oberta la convocatòria per participar al festival Acció Cultura Viva, un festival musical impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de la Merçè , que teixeix complicitats amb projectes de cultura comunitària i es gestiona de manera participativa i oberta.

Un any més, la convocatòria està dirigida a tothom qui tingui ganes de fer música. Grups, cantautors/es, djs, però també a projectes artístics d’altres disciplines que tinguin connexió amb el llenguatge musical. Es pot presentar més d’una proposta per persona o projecte.  

¿Què és Acció Cultura Viva i les festes de la Merçè?

Acció Cultura Viva és un projecte de democràcia cultural, que es concep d’acord amb els principis de l’Economia Social i Solidària, tant pel que fa a l’organització com pels proveïdors que s’hi impliquen. I promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

“Acció Cultura Viva és un festival musical. Entenem la música com un fet cultural viu, expansiu, que ocupa els carrers i les places i ens atravessa els cossos i la vida. Volem música. Volem música que dialogui artísticament. Volem música que dialogui comunitàriament.”

Està pensat per a l’acolliment de projectes musicals emergents, i és obert a propostes que connectin la música amb altres llenguatges artístics. 

A partir de diversos escenaris, un espai gastronòmic, zones de descans i joc, i tenint en compte els racons de la Fabra i Coats, Acció Cultura Viva es proposa oferir actuacions, accions itinerants, tallers, propostes musicals per a tots els públics, performnaces, Dj Set, etc., totes vinculades amb la música i la festa.

T’hi vols inscriure a la festes de la Mercè ? Trobaràs el formulari de la convocatòria a dalt a la dreta d’aquesta pàgina. 

Emplenar Formulari per a participar de les festes de la Merçè

festes de la merçè
Recommended1 recommendationPublished in Open Call

Artículos relacionados

Respuestas